Монтаж на парапети

Начало Монтаж на парапети

 

Монтаж на неръждаеми, стъклени и алуминиеви парапети

*Неръждаеми /иноксови/ парапети 
Монтажът на всички алуминиеви и неръждаеми парапети се извършва от наши квалифицирани специалисти, придобили огромен опит в изработката на парапетите.
Анкерирането се извършва с високо качествен химически анкер, чрез който става поставянето на шпилка М10 в основата на парапета. Поставя се декоративен фланец към пода, нахлузва се колонката и накрая се навива люлката към вече залепената шпилка М10. По този начин постигаме максимална здравина на парапета.
Дългогодишният ни опит показва, че можем да предложим на нашите клиенти повече от 5 години гаранция на нашите парапети. Когато се правят неръждаеми /иноксови/ парапети по стълби, обикновенно и достатъчно е да се поставят колонки през две стъпала. 
По този начин парапетите от инокс стават много здрави и издръжливи във времето.

 

*Стъклени парапети

За стъклените парапети много важно е да се монтират към здрава основа. Монтажът бива три вида - подов с цял-непрекъснат профил долу в основата; с монтажни планки, монтирани през 500мм. една от друга долу в основата; с неръждаеми пулове странично към основата. В зависимост от монтажа, стъклото може да бъде различно. Важно е да се спазват някои правила, които помагат за здравината на парапета. Последната особеност е отгоре дали ще има ръкохватка!? Ние винаги съветваме нашите клиенти да се монтира ръкохватка в горната част на стъклата, тъй като тя помага освен за изравняването на стъклата в права линия, така и за допълнителната здравина на парапета. 

 

*Алуминиеви парапети

При алуминиевите парапети обаче е нужно да се поставят колонки през едно стъпало, тъй като алуминият е сравнително по мек материал.
При монтиранито на парапети на балкони и с двата вида материали обикновенно колонките се поставят до 100-110 см. Това също се прави с цел парапетите да станат достатъчно здрави и надеждни.

И НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ! НИЕ ИСКАМЕ ЗДРАВ И КРАСИВ ПАРАПЕТ! ТОВА НАШЕ ИЗИСКВАНЕ НЕ БИ НИ ПОЗВОЛИЛО ДА СИ ИЗБЕРЕМ НАЙ-ЕВТИНИЯ ПАРАПЕТ НА ПАЗАРА...

ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

Powered by: SW