Предимства и недостатъци

Начало Предимства и недостатъци

Предимства и недостатъци при неръждаемите, стъклените и алуминиевите парапети. Какъв парапет да си сложим вкъщи!?

Неръждаеми /иноксови/ парапети - предимства

Неръждаемата стомана е много здрав, жилав и в същото време красив материал. За това парапетите, които се правят от неръждаема стомана стават много здрави и придават уют. Цената им е по-висока, тъй като самият материал е по-скъп, а и изработката им е доста по-трудоемка. Нашата цел е да Ви доставим този традиционно скъп продукт на достъпна за нашите клиенти цена.

Стъклени парапети

Стъклените парапети стават все по-популярни и по търсени в последните месеци. Различните типове монтаж при тях, създават техните предимства и недостатъци. Много е важно когато Ви предлагат такъв парапет, да разберете как ще бъде захванат, към каква основа ще бъде захванат и какво ще бъде стъклото, което Ви предлагат. 

Алуминиеви парапети - предимства

Алуминиевите парапети също са много красиви. При тях предимствата са, че алуминият е стравнително по-лек материал и съответно по-евтин. Лесни са за монтаж и могат да се използват във всякакви ситуации, тъй като опасността от корозия не е на лице. Нужно е обаче при поставяне на алуминиеви парапети да се използват дебелостенни тръби и качествени елементи, за да може да се постигне хубава здравина, която да държи във времето. Цената на алуминиевите парапети е стравнително по джоба на голяма част от населенито. За това може би е по-предпочитан вид парапет.

Алуминиеви парапети - недостатъци

Недостатъците на алуминиевите парапети се появяват след време. Тъй като алуминият е мек материал, той се разбива по-лесно във времето. За това, при монтаж на алуминиеви парапети е нужно да се използват максимално дебелостенни профили, които са трудно разбиваеми във времето. Нашата цел е да предложим на клиентите си изработка на алуминиеви парапети максимално дебели профили и съответно максимално здрави.

Powered by: SW