Основа дейност

Начало Основа дейност

Производство на елементи и аксесоари за неръждаеми и стъклени парапети - "Railings.BG" Предлагаме и монтаж на всички видове иноксови, стъклени и алуминиеви парапети за вътрешни стълбища, тераси, гаражни клетки, магазини и други.

Продажба на едро и дребно на аксесоари и елементи за монтаж на неръждаеми /иноксови/, стъклени и алуминиеви парапети.
Фирмата функционира на високо ниво на конкурентния пазар за иноксови, стъклени и алуминиеви парапети поради факта, че качеството е водещ фактор в политиката на фирмата.
Вярваме, че ще бъдем оценени от нашите бъдещи клиенти така, както от всички досегашни.
Всички алуминиеви продукти (парапети) са на принципа на сглобки и никъде няма заварки.

При неръждаемите парапети вариантите са със сглобяеми елементи /може да ги видите тук/ и с аргонова заварка.

Стъклените парапети имат няколко варианта за монтаж. Странично към основата и подово върхо основата. Стъклените парапети стават все по-популярни и търсени, за това ние решихме да разширим гамата си от продукти за тях и да предлагаме на нашите клиенти най-конкурентните цени спрямо останалите фирми на пазара. Можете да видите различните стъклени парапети в раздел "Галерия на обекти"


Готови сме да посрещнем всички стандартни и нестандартни поръчки на нашите клиенти, както и да изработим парапети по индивидуални проекти по избор на клиента.

 

Нашите цели и задачи са:

 *   Постигане на максимално качество на парапетите и удовлетворение от страна на клиента, както и реализиране на разумна цена за традиционно скъп продукт.

 *   Нашите производствени цели са да станем фактор в предлагането на дизайнерски решения в сегмент “Иноксови Парапети”;
да постигнемКоректност и Лоялност универсалност и леснота при качествени якостни характеристики на сглобкитена Иноксовите парапети; да повишим естетическите характеристики на крайния продукт. 

 *   Рекламните ни цели са всеки наш клиент да има възможността да избира нашите продукти наред с тези на другите производите

 *   Пазарните ни цели са да изградим чрез качествена работа и професионализъм представителства и партньори във всички водещи райони на страната.

 

 

Powered by: SW